تحولات منطقه

روزنامه تایمز اسرائیل چاپ سرزمین‌های اشغالی بامداد چهارشنبه و در واکنش به انتقاد جوبایدن رئیس جمهوری آمریکا از بنیامین نتانیاهو نوشت: انگیزه‌های سیاسی و نه امنیتی موجب سرخوردگی آمریکا در قبال نتانیاهو شده است.

تایمز اسرائیل: انگیزه سیاسی موجب سرخوردگی آمریکا از نتانیاهو است
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، این رسانه صهیونیست به نقل از مقامات آمریکایی که به نامشان اشاره نکرده، افزود: اظهارات درخصوص تشکیلات خودگردان فلسطین یک رویکرد دولتی نیست.

تایمز اسرائیل به نقل از مقامات آمریکایی گزارش داد: نتانیاهو تنها فرد کابینه جنگ اسرائیل است که مخالف اداره غزه توسط تشکیلات خودگردان فلسطین است.

افشای این خبر پس از آن منتشر می‌شود که جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا ساعاتی پیش اذعان کرد که رژیم اسرائیل به دلیل بمباران بی رویه و گسترده به نوار غزه و کشته شدن هزاران غیرنظامی فلسطینی در حال از دست دادن حمایت جامعه بین المللی است.

رئیس جمهوری ۸۱ ساله آمریکا که برای شرکت در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ این کشور کاندیدا شده است، در یک رویداد جمع آوری کمک های مالی در واشنگتن گفت: «آنها در حال از دست دادن این حمایت هستند.»

او افزود: نتانیاهو باید کابینه خود را تقویت و تغییر دهد تا راه حلی بلندمدت برای مناقشه اسرائیل و فلسطین پیدا کند.

بایدن اظهار کرد: کابینه کنونی، افراطی ترین کابینه است و راه حل دو کشوری را نمی خواهد. نتانیاهو نمی تواند در آینده به تشکیل دولت فلسطین نه بگوید. نتانیاهو باید تصمیم سختی بگیرد.

رئیس جمهوری آمریکا در طول چندین دهه فعالیت سیاسی خود بارها این ادعا را بیان کرده است، اما این بار، اظهارات وی انتقادات تند از جمله برخی از ترقی خواهان یهودی آمریکایی را برانگیخت. منتقدان خاطرنشان کردند که آمریکا خانه میلیون ها یهودی است که امنیت آنها باید بر عهده دولت آمریکا باشد نه یک کشور دولت خارجی.

چند روز پیش نیز نشریه آمریکایی "پولتیکو" به نقل از یک مقام آمریکایی طرح بایدن برای اداره پسا جنگ در غزه را فاش کرد و نوشت: مهم‌ترین محور طرح دولت بایدن پس از جنگ غزه شامل افزایش کمک‌های امنیتی واشنگتن به تشکیلات خودگردان فلسطین است.

این پایگاه خبری افزود: شکل اصلی طرح دولت بایدن پس از جنگ نقش پررنگ تر هماهنگ کننده امنیتی امریکا است.

در این گزارش آمده است: «مراحل طرح آمریکا برای غزه پس از جنگ شامل بازسازی، ایجاد نیروی بین‌المللی و سپس یک مرجع فلسطینی است که کنترل این باریکه را به دست بگیرد.

پولتیکو به نقل از یک مقام آمریکایی در وزارت امورخارجه این کشور افزود که تشکیلات خودگردان فلسطین از نظر مشروعیت و توانایی در نوار غزه با چالش‌های بزرگی روبه روست.

وی گفت: ما به دنبال آن هستیم که یک ساختار امنیتی فلسطینی در غزه پس از جنگ را داشته باشیم و طرح دولت در نهایت ایجاد این ذهنیت است که تشکیلات خودگردان فلسطین مجددا کنترل غزه را به دست گیرد.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.